Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Cooperative training and counseling


Our expertise lies in the field of languages, culture and information technology (IT). We also have a long experience in career counseling. Our work with seniors has mostly focused on digital skills. We also have experience with other target groups.

We all have a background in teaching at the University, therefore, all of us have strong pedagogical qualification. Our network consists of various organisations from universities to small associations.

 

 Photo by: Nabil Ashrat

Osuuskunta Opetus ja ohjaus

Erityisosaamisemme kuuluu kielten, kulttuurien ja tietotekniikan piiriin. Kouluttamisen ohella olemme erikoistuneet opiskelijoiden ohjaukseen, josta meillä on niin ikään rautainen kokemus; maahanmuuttajien kohdalla tämä tarkoittaa opinto-, ura- ja työelämäohjausta.

Yliopistollisesta taustastamme johtuen olemme erityisosaajia varsinkin  (korkea)koulutettujen maahanmuuttajien koulutuksessa, mutta meillä on sen lisäksi runsaasti kokemusta myös monista muista kohderyhmistä. Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen rahoittamia hankkeita olemme toteuttaneet vuodesta 2000 yhteensä useita kymmeniä. Jokaisella meistä on työkokemusta yliopiston lisäksi myös vapaan sivistystyön oppilaitoksista. Seniorien koulutuksessa etualalla on ollut nimenomaan digitaalisten taitojen koulutus, jota olemme olleet toteuttamassa mm. useissa EU:n tukemissa kansainvälisissä hankkeissa.

Meillä kaikilla on laaja-alainen pedagoginen pätevyys. Tunnemme hyvin opetusalan toimintakentän ja verkostoomme kuuluu monenlaisia toimijoita suurista oppilaitoksista pieniin yhdistyksiin.