Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

O&O:n henkilöstö

Johanna Heimonen on FM, suomen kielen opettaja ja projektiosaaja. Pitkä kokemus (yli 20 v.) erilaisista koulutus- ja kehittämishankkeista Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluista (Palmenia) interkulttuurisiin teemoihin liittyen. Suomen kielen taitotasojen arviointi, kielen ja kulttuurin opettaminen sekä Suomeen muuttaneiden alkukartoitus ja eteenpäin ohjaaminen ovat osaamisen ytimessä.

 

 

Cecil Issakainen on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja datanomi. Hänellä on kymmenen vuoden työkokemus Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluista (Palmenia), jossa hän on ollut TVT-kouluttajana mm. yli 50:ssä maahanmuuttajille suunnatussa koulutushankkeessa sekä lisäksi useissa EU-rahoitteisissa seniorien tietotekniikkaprojekteissa. Kansainväliset hankkeet onnistuvat hyvin, sillä englanti on ollut aikanaan hänen koulukielensä.

 

Irene Wichmann on koulutukseltaan filosofian tohtori ja on toiminut maahanmuuttajien suomen kielen opettajana 1980-luvulta alkaen mm. kolmessa eri yliopistossa sekä monissa kansalaisopistoissa. Kokemusta myös pakolaisten opetuksesta. Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluissa hän on työskennellyt 15 vuotta ja kouluttanut useissa kymmenissä maahanmuuttajille suunnatuissa koulutuksissa. Irene on myös kehittänyt suomen kielen verkkokursseja usean vuoden ajan.

 

Tarpeen mukaan käytämme kouluttajina verkostomme muita asiantuntijoita.